Za podjetje AMBULANTA MEŽNAR d.o.o. sta zaščita in varnost vaše zasebnosti zelo pomembni. Prizadevamo si varovati zaupnost osebnih podatkov svojih uporabnikov. Namen naše Izjave o zasebnosti je, da vas obvestimo o svoji politiki zasebnosti ter o možnostih, ki jih imate na voljo pri načinu zbiranja in uporabe podatkov na spletu.

Zbiranje osebnih podatkov

Našo spletno stran www.ambulanta-meznar.si lahko obiščete brez identifikacije ali podajanja osebnih informacij. Na nekaterih podstraneh pa morate vnesti svoje osebne podatke, na primer ime, priimek, naslov, e-pošto, telefonsko številko in drugo, zato da bomo lahko izvedli vaše naročilo ali zahtevo. Osebne podatke nam morate posredovati v naslednjih primerih:

–  kontaktni obrazec za povpraševanje/naročilo za pregled.

Uporaba osebnih podatkov

Podjetje AMBULANTA MEŽNAR d.o.o. uporablja vaše oseben podatke za izvedbo vašega naročila ali zahteve ter za komunikacijo z vami: za odgovor na vaše povprašanje, za določitev termina pregleda, … Osebne podatke in kontaktne informacije bomo uporabljali le za namene, za katere so bili posredovani, v skladu z vašim dovoljenjem. Vedno vas bomo predhodno obvestili o zbiranju osebnih podatkov in o namenu zbiranja. V primeru zbiranja ali uporabe za kakršne koli druge namene izven tistih, za katere ste jih posredovali, vas bomo kontaktirali za pridobitev soglasja. 

Skrb za varnost osebnih podatkov

Za zaščito vaših osebnih podatkov, ki jih imamo shranjene z vašim privoljenjem, pred nepooblaščenim dostopom in zlorabo, smo vpeljali številne najsodobnejše varnostno-tehnične in organizacijske postopke. 

Razkrivanje osebnih podatkov tretjim osebam

Vaše podatke bomo uporabili le za namene tehnične administracije spletne strani ter za izpolnjevanje vaših želja in zahtev v skladu z namenom, s katerim so bili posredovani.

Uporaba piškotkov

Spletna stran www.ambulanta-meznar.si uporablja piškotke za izboljšanje uporabniške izkušnje za obiskovalce spletne strani. Piškotek je majhna besedilna datoteka, ki jo spletni strežnik shrani na disku vašega računalnika. Njegov glavni namen pa je, da v računalnik shrani vaše nastavitve in druge podatke, tako da vam jih ob naslednjem obisku naših spletnih strani ne treba več vnašati. S piškotki ni mogoče izvajati programov ali okužiti računalnika z virusom. Piškoti nam ne omogočajo nikakršnega dostopa do vašega sistema ali osebnih podatkov. Če ne želite prejemati piškotov, lahko to možnost izklopite v svojem brskalniku. V primeru, da z namestitvijo piškotkov ne soglašate, vas opozarjamo, da ne boste mogli dostopati do delov spletne strani oziroma uporabljati vseh funkcij spletne strani.

Analitični piškotki

Spletna stran www.ambulanta-meznar.si uporablja Google Analytics, ki uporablja piškotke kateri shranjujejo informacije o tem, kako uporabniki uporabljajo spletno stran, vključno katere strani ste si ogledali in koliko krat, od kod uporabnik prihaja in število obiskov. Z informacijami, ki jih dobimo o obisku strani, lahko spletno stran vedno znova izboljšujemo in s tem zagotovimo dobro izkušnjo pri uporabnikih.

Kako zavrnem in zbrišem piškotke?

Če želite, lahko piškotke spletne strani www.ambulanta-meznar.si ali katerekoli druge spletne strani zavrnete ali blokirate, tako da spremenite nastavitve brskalnika – za več informacij glejte funkcijo “Pomoč” v vašem brskalniku. Tukaj lahko najdete bolj podrobne informacije o piškotkih in kako delujejo: O PIŠKOTKIH 

Uporabljeni piškotki:

Ime piškotka Namen Čas piškotka Podjetje
_utma Statistika ogledov spletne strani 2 leti Google Analytics
_utmb Statistika ogledov spletne strani 30 minut Google Analytics
_utmc Statistika ogledov spletne strani Ob zaprtju brskalnika Google Analytics
_utmz Statistika ogledov spletne strani 6 mesecev Google Analytics